Bedieningszuil

Tourniquets

Schuifpoort automatisering

Draaipoort automatisering

Wegversperring

Toegangscontrole

Camerasystemen

Hekwerkdetectie

Intercomsystemen

Gronddetectie

Persoons- en voertuigbeveiliging

Slagbomen

Bedrijfsgebouwen & terreinen

Toegangsbeheer en terreinbeveiliging

Bedrijven moeten zich steeds meer wapenen tegen ramkraken, vandalisme, diefstal en andere vormen van criminaliteit. Omdat een terreinbeveiliging rond uw bedrijf ook nog eens het eerste is waarmee bezoekers kennis maken, dient het als visitekaartje voor uw onderneming. Onze oplossingen bewijzen dat doeltreffende beveiliging prima samengaat met een gastvrije uitstraling voor uw bedrijfsgebouw en/of terrein.

Zekerheid en veiligheid

Ook als het gaat om hoogwaardige terreinbeveiliging met hekwerk, in combinatie met toegangscontrolesystemen, stroomschok-, trillings- gronddetectie en (intelligente) camerabewaking, zorgt Matic voor de gewenste totaaloplossing.

Complete pasklare totaaloplossingen en maatwerk

Bij Matic heeft u de keuze uit een compleet assortiment van de meest uiteenlopende standaard-systemen tot volledig op maat geproduceerde oplossingen voor elk budget en elke stijl. 

Geen vraag gaat ons te ver. Matic beschikt over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van toegangsbeheer en terreinbeveiliging waardoor wij in staat zijn voor elke onderneming, klein of groot, een standaard of op maat gemaakte oplossing aan te bieden en te realiseren. 

Onze slogan luidt niet voor niets Matic expert in toegangsbeheer en terreinbeveiliging! 

Een veilig gevoel, ook buiten werktijd!

Service staat bij Matic hoog in het vaandel. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We garanderen een snelle responstijd. Ingeval van storing of schade komen wij, afhankelijk van de met u overeengekomen afspraak, binnen 4, 8 of 24 uur met een passende oplossing. Kijk hier voor meer informatie over het Matic onderhoudscontract.